Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duduli mi kitu!
Svaki kaze ne bi volio otici iz kluba a cim cuje da je trazen okrenu drugu plocu a Bayern nije nikog ukrao sve je platio a to sto su u BvB stavili klauzule male to ide njima na dusu.
vi pojedinci nemate veze s vezom... MIA SAN MIA :D
BILD NIJE NIGDJE IZJAVIO DA REUS NEĆE PRODUŽITI UGOVOR! ZAR JE TOLIKI PROBLEM PROČITATI ČLANAK ILI NAĆI NEKOGA KO ZNA NJEMAČKI DA PREVEDE, A NE SAMO KOPIRATI SA DRUGIH SAJTOVA!!! Bild je samo donio priču da Reus ima klauzulu i da se očekuje da će potpisati ugovor. Kao krenuli su pregovori na kraj usezone, ali se povrijedio pa su prekinuti i sada će se nastaviti. Neko je očito krivo protumačio.
...bundesliga bi trebala samo da se zove BAYERN liga...kako je ovo presmiješna liga to je dabog sačuva...
Reus je sjajan igrac ali je vec 2012 kada je prelazio iz Gladbacha u BVB odbio ponudu Bayerna, da li je u medjuvremenu promijenio misljenje vidjet cemo, ali ce rukovodstvo Dortmunda poduzeti sve da zadrze Reusa je sigurno, po meni najbolji igrac protekle sezone u Bundesligi!
to nije bilo 2012. vec 2010. godine i tada je ribery i robben imali 27-28 godina znaci bili su na vrhunscu karijere i sam je rekao da ne zeli da sjedi na klupi jer tesko da bi se pored njih dvojice naigrao. sada ribery i robben imaju 30-31 godinu i mogu jos maksimalno dvije godine igrati na tom nivou. znaci logicno je da bayern trazi zamjene za te pozicije i sada reus moze se nametnuti bez problema tu.
Nemoj ni pisati ako ne znas, koje 2010 godine?? prvo nesto provjeri Reus je presao u Dortmund 2012 a ne 2010, imas oficijelnu stranicu od Marco Reusa pa provjeri ili stranicu Dortmunda i niz drugih, i razumljivo je da ga Bayern zeli to sam i u prvom komentaru napisao ali svaki igrac nije takav da "poleti" za novcem, i mislim da bi i Bayern trebao imati mjeru kada su u pitanju igraci iz Dortmunda ( Gotze, pa Lewandowski) sad hoce Reusa sigurno i Hummelsa i tako dalje, inace sam navijac Bayerna ali mislim da ima kvalitetnih igraca i u drugim klubovima ne samo Borusiji
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nek ti je sretno Reus ako ideš u Munchen, Bayern je trenutno najveći klub u svijetu, ne postoji nogometaš koji nije poželio da igra tamo.
al ih prca bayern momcaki ako im jos klepe reufa hahahahahaha
MENE KLEPIT NEĆE NIKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fuj jes mi odvratan ovaj bayern, samo kupe igrace borusiji. Cigani.
Nista posebno, al me nerviraju.
jbg za njemackog igraca koji ne zeli napustiti njemacku a zeli da ima sportku perspektivu u vidu osvajanja lige prvaka jedini je nacin to da zaigra za bayern. dortmund radi vrhunski posao ali ipak zaostaje mnogo za bayernom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)