Reus je sjajan igrac ali je vec 2012 kada je prelazio iz Gladbacha u BVB odbio ponudu Bayerna, da li je u medjuvremenu promijenio misljenje vidjet cemo, ali ce rukovodstvo Dortmunda poduzeti sve da zadrze Reusa je sigurno, po meni najbolji igrac protekle sezone u Bundesligi!
to nije bilo 2012. vec 2010. godine i tada je ribery i robben imali 27-28 godina znaci bili su na vrhunscu karijere i sam je rekao da ne zeli da sjedi na klupi jer tesko da bi se pored njih dvojice naigrao. sada ribery i robben imaju 30-31 godinu i mogu jos maksimalno dvije godine igrati na tom nivou. znaci logicno je da bayern trazi zamjene za te pozicije i sada reus moze se nametnuti bez problema tu.
Nemoj ni pisati ako ne znas, koje 2010 godine?? prvo nesto provjeri Reus je presao u Dortmund 2012 a ne 2010, imas oficijelnu stranicu od Marco Reusa pa provjeri ili stranicu Dortmunda i niz drugih, i razumljivo je da ga Bayern zeli to sam i u prvom komentaru napisao ali svaki igrac nije takav da "poleti" za novcem, i mislim da bi i Bayern trebao imati mjeru kada su u pitanju igraci iz Dortmunda ( Gotze, pa Lewandowski) sad hoce Reusa sigurno i Hummelsa i tako dalje, inace sam navijac Bayerna ali mislim da ima kvalitetnih igraca i u drugim klubovima ne samo Borusiji
Prikaži sve komentare (32)