Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to rade civlizovani ljudi! Svaka cast Crnogorcima, obraz i cast 👏 🇲🇪🇧🇦
Crnogorci su nam jedine normalne komsije
Litijaši su zlo i palikuće.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I navijačka grupa Ultra Crna Gora sakuplja novac za kupovinu kombija jer niko iz CG neće otić a da to ne bude časno i dostojanstveno.A nesrećnik koji je ovo uradio naće se,ne pripada crnogorcima već posrbicama.
crveni Kmeri i Avganistanske Pesmerge se sukobile
kako li su samo gume ostale citave ???
Svaka čast crnogorcima, nema šta! Ovo je djelo jednog, zalutalog morona
Na hordma svako penis oštri . Momci kanite se utakmica.
Navijaci Buducnosti iz Podgorice. Hajmo reci zecevi. Zapale kombi Hordama, a Manijaci im od 9 ujutro zauzmu centar grada, sjede u kafanama, cugaju i pjevaju i oni ne mogu da se skupe da ih napadnu. Ali zato kombi se moze napast i 10tak Hordi Zla.
Srbi su spremni na sve
Cekamo ih na uzvratnoj!
To su zapalili crnogorski srpski konstitutivni litijasi, sutra ce ih pop poprskati vodom i bit ce im oprosteno od boga. Tako ih uci njihova tkz. spc!
Ovo mora da je neko od onih što glume Srbadiju
Ode vito na otpad.
Novinari, ako uzrok požara nije poznat, onda se napiše "nakon što je BIH navijačima izgorio kombi". a ne zapaljen!
To su oni isti sto ne prate CG rade protiv nje organizuju litije smatraju da CG nije drzava neg srpska pokrajina. Crnogorci cuvajte drzavu ako vam je srbi otmu nece biti dobro.
Sad će ispasti da su navijači Crne Gore bili Srbi
Hvala ali otisli su oni sinoc kuci