Razočaran zbog poraza
1

Roura: Uvjeren sam da možemo u četvrtfinale Lige prvaka

Totalsport
Jordi Roura (Foto: Arhiv/AFP)
Jordi Roura (Foto: Arhiv/AFP)
Pomoćni trener Barcelone Jordi Roura, koji umjesto Tita Vilanove obavlja tu dužnost na klupi katalonskog diva, bio je razočaran izvedbom svoje ekipe protiv Milana, ali je svejedno uvjeren da će ipak proći dalje.

Barcelona je, podsjetimo, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka poražena na San Siru od Milana s 2-0 pogocima Kevina Princea Boatenga i Sulleya Muntarija.

"Nismo igrali dobro. Oni su s druge strane postigli dva pogotka iz dvije prave prilike i to je bilo to. Situacija u ovom trenutku izgleda vrlo komplikovana za nas, ali sam svejedno uvjeren da ćemo mi proći u četvrtfinale", rekao je Jordi Roura.

Trener Milana, Massimiliano Allegri, je pak bio vrlo dobro raspoložen nakon pobjede protiv Barcelone, iako mu uoči susreta većina nije davala baš nikakve šanse za uspjeh.

"Odigrali smo briljantno u odbrani. Svi znaju da Barcelona voli držati loptu i na taj način lomiti suparničke odbrane, no to se nama danas nije dogodilo. Mislim da nakon ovog svi zajedno možemo uživati u ovoj predivnoj večeri", rekao je staloženi Allegri.