Posjekotina na milimetar od arterije
4
Rooneyjeva povreda je mogla biti kobna
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde konju sta si glup , ne namjeran je bio faul ako si ikako gledo snimak rasisto jedan krepani
Brat moj,hvala Bogu pa te pripazi...bila bi prava šteta izgubiti ovakvu igracinu na ovaj način !!
Dajem BESPLATNO 22 sistema za klađenje uz svoj glavni sistem. Do sada 49 950 kn profita, 21/55 dobitnih trio nizova s prosječnom kvotom 1,80. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
svaka cast majstore a ne ko igraci barce sam skacu prelom
\"Milimetar od arterije\" - ha ha ha ha E moj Šrek , pa nije te covjek bor-mašinom zakačio nego kramponom. Kakva usrana i lazna vjest.Kakva crna arterija.Do arterije mu je potrebno 10cm misica probiti.Jedva mu covjek kozu probio.LAZ !
Kralju, dovoljno je da si dokazao da nisi kakva pick.. da se valjas po terenu, trazis faul il nesto, podnio si tesku povredu muski i pokazao zasto si jedan od najvecih, bravo! Bez brige, mali Kai mora biti ponosan
eii sad ti sin zna koja si pichka
Ne da Bog roonija svog..neka ga sa Nama jos Godina sto
Ne zna crn­ac ništa pošteno, ili uk­radi ili ub­ij, ako ništa pokušaj da ub­iješ bijelca uspješnijeg od sebe. Isto ko naši ci­gani koje se ovdje tretira kao da su dje­vice Marije.
Moglo me ne biti .. :S :/