Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije toliko ozbiljna povreda, nego je čovjek još prošle sezone rekao da hoće da ide iz Uniteda. Za par dana je on u nekom drugom klubu.
Vraćam se u Manchester kako BIHju procijenili Bože dragi, daj para i osnovnih škola
@mbenz Nije to ništa, vidi ovog dijela: "Vraćam se u Manchester kako bih ju procijenili" Nisam ovu kombinaciju još vidio " "bih ju procjenili" (zadnji glagog u množini, a prije toga "bih")
Nije uopce povrijedjen, nego se vratio u Englesku kako bi pregovarao sa Chelsea i Arsenalom. Da ste se malo informisali, znali bi da se nije vratio u Manchester, nego otisao pravo za london ;)
"Uniteda i s nogometnih tereba izbivati mjesec dana ????" i bas reko "shrvan" lool jeli ovo translate radio :)