Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo kume malo. Pa ja toliko za cigare potrosim sedmicno
e sinovi to vam je Engleska
a rooney jeste vala rugoba nekakva mutanirana :D:D:D:D, ali znas ne ganja svak da bude maneken.. on je fudbaler
doktore ja koliko znam lijecnici u engleskoj zaraduju kao radnici u prodavnici.. to 5000 funti je duplo od normalnog doktora. ja znam da lijecnici u africi, rusiji i bosni zaraduju vise od prosjeka jer nema druge struke haman nikako pa te malo razumijem. ali et.
SHREK.
doktore, hoces li ti da te ja mlatnem truleksom po pichci
ccc... Ovo su sve talijani pokrenuli (Ronaldo-Inter, Lazio kada je kupovao po cijelu ekipu ), nastavio Real a dokrajcio Celzi, sada i Man City i svi ostali i kada propadnu kao Lazio ispadnu u 4 ligu kao Juventus i sl ima da se smijem od uha do uha. Evo primjera kojeg sam nedavno citala,Liverpool je duzan cini mi se oko 500-600 miliona a budzet im recimo 300-400 (Ne sjecam se tacno cifara), ali sustina je da su duzni svoj budzet i pol. ... pa kada kontaju vratiti ... To samo vodi propasti kao i one banke u USA , Real da ne spominjem a vamo prodaju pricu o nekavim profitima i sl. a oduzuju se prodajuci terene,sta ce kada im nestane infrastrukture!!!???
CAP SALARY!!!!!!!!!!! FIFA MOFOS GET THE CAP SALARY!!!!!
gospodine doktore, ja mislim da ti nisi komercijalizovan i da te niko ne zna.. zato pssst..
To je oko 500 000 maraka za hevtu. Zar moze jedan INSAN biti toliko vrijedan.
Eto što ti je ZAPAD! Pa nek neko nešto kaže pozitivno za njega! Ja radim u Bolnici u Manchesteru i moja mjesečna plata je 5000 GBP i to se smatra super platom. Svaki dan uspijem izliječiti i u život vratiti jednog bolesnika, i moja sedmična primanja su 1250GBP, a nekog ružnog fudbalera koji samo šuta prokletu loptu 170.000 GBP! Pa gdje ovaj svijet ide. Doktor koji spašava ljude svaki minut dobije 0,11GBP a Rooney dobije 0,065GBP svake sekunde. Kako je moguće da njegove dvije sekunde su vrijednije od moje minute??? Ja za minut mogu čovjeku život da spasim, a on ne može ni da udahne i izdahne za 2 sekunde!
Ma seru!!!! Preseravaju!!!
Malo jarane, malo... Rate me stigle, znate kakavi su minusi na karticama... Evo ide i zima, valja plin plaćati.