Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će reći, dobio na guzove penal i na guzove i foliranje pobjedili. Trebao dobiti žuti za simuliranje i što je čovjeka udario nogom po listu namjerno.
Lik poznata licnost i multimilioner, ovojio sve sto se moze osvojiti i sad treba da se sa nebitnim novinarcicima naserva, makne giganta coca colu iz svog videokruga a treba da klima glavom nekim nebitnim likovima.
haj gi u penziju
Dovoljno, medie su paraziti.
Pa zavrsio press i covjek normalno ustao i otisao.
Ovi novinari su čisti lešinari. Čovjek štogod da kaže, oni će to izvrnuti. Ronaldo ako iole želi da sačuva dostojanstvo, najbolje je da šuti i ignoriše.
Izgubio je on davno dostojanstvo sa svojim ponasanjem
United ga odgojio i napravio, a on im vraca tako sto putem novina otkriva prljavi ves. Da si neki covjek i da hoces promjene, pricao bi sa klubom, a ne novinarom
novinar bi dzaba da dobije odgovor koji kosta milion
Jel to neki Božiji poslanik, guru
Padavicar