Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je ova divokoza uradila u zivotu da moze spomenuti van dijka, zivi na grbaci brata cijeli zivot i palamudi
Zanimanje: sestra
@Prangloss Otkad se to ne smije spominjati ili kritikovati neki fudbaler, pogotovo kada se isti qrce kao ovaj crnjo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na stranu ovo sto je ona napisala ali da igrac za kojeg smo svi culi prije godinu ipo a vec ulazi u 29-tu godinu prica o covjeku koji 12 godina redovno pise historiju ovog sporta je po meni zalosno.
Napacena citava porodica
Bila ili ne bila upravu, ja mislim da je sasvim uredu da sestra brani brata.
Da ne bi ona malo Van Dajka aa ??
Maloumnice jedan...
Ronaldova sestra ne zna razdojiti individualna dostignuca i timska. za tvog brata trebaju 3, 4 igraca raditi kako bi on zabio gol, rijetkost je kada je sam zavrsavao akcije. znaci nije on osvajao trofeje nego timovi, a zlatna lopta je individualna nagrada.
@Gaucos_007 sad citav napad Reala ne uspijeva zabiti koliko ovaj sam. Jel` tebi dobro?
Zato ti ga moze duboko staviti...
Fuj gade jedan!
Naravno dao vise golova I asistencija imao .Ne mozes to koristit ko argumenat protiv odbranbenog igraca .Ronaldo I Messi jesu najboljih svih vremena,ali brate dragi Van Dijk je imao fenomenalnu sezonu kao odbranbeni I to bi svako potvrdio ko je gledao utakmice liverpool-a .Bez ikakve potrebe baca mrznju na Van Dijk-a sto je rekao nesto iz šale .
Pa moraju se svađati kad je Messi najbolji fudbaler svijeta...
Sestra mu ružna ko kamata od banke.
Ova treba pravo iskompleksirana, ebo ti Ronaldo tetku...
Lgbt sestra
E jesi ruzna grob te
Mi Bosnjaci smo poreklom azijati.
Katia is cringe
Ne mogu, jedan je stoper a drugi silovatelj