Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konačno nešto normalno
Sto pisete RONALDOVA? Koji frikovi umijesto da pisete kako je El. Fenomeno dao hat-trick vi pisete ova sran*a
Samo da prepravim, bilo bi upale pluća, samo ne bi imunitet bio toliko oslabljen da je pneumonia usmrti. Svejedno, i meni je naslov sasvim ok. Ne bih da komentarišem ovo silno upotrebljavanje izraza \'transvestit\' i \'hemafrodit\' u cilju prodavanja skandaloznije vijesti. Isti ste Express, majke mi.
Naslov je OK. Normalno da se umire od side jer sida je uzrocnik svih tih bolesti koje poslije nastaju, tako da je sida kriva i od nje se umire. Da nije bilo side ne bi bilo ni upale pluca.
napokon fin, racionalan komentar
glupani, promijenite naslov. od side se ne umire, nego od posljedica bolesti koje se razvijaju smanjenjem imuniteta a koji je posljedica side.