Brazil
0

'Ronaldova prostitutka' umrla od side

Totalsport
Andrea Albertini, stara 22 godine,preminula je brazilska prostitutka s muško-ženskim spolnim obilježjima. Svjetsku je slavu stekla nakon afere s brazilskim nogometašem Ronaldom.

Andrea je preminula u svom stanu u Sao Paulu od upale pluća. Njezin brat otkrio je da je već dvije godine HIV-pozitivna. Smrt od upale pluća bila je direktna posljedica side.

Ronaldo se, kako stvari stoje, ne mora brinuti za zdravlje. Iako njegova afera s trojicom hermafrodita datira iz vremena Andreine zaraženosti smrtonosnim virusom (april prošle godine), do seksualnog odnosa nije došlo jer je Ronaldo pobjegao glavom bez obzira primjetivši kod hermafrodita vanjskih ženskih oblina skrivena muška spolna obilježja.

Odbio je platiti uslugu, nakon čega je Andrea sve ispričala brazilskim tabloidima. Nakon incidenta Andrea je postala medijski poznata osoba.

  • Oduvijek je o tome sanjala. Nije, međutim, razmišljala da slava ima i negativne strane.

Ronaldov opisani slučaj s prostitutkama i dan danas vuče nastavke. Nakon što je iznevjerio navijače Flamenga potpisavši za Corinthians, iako se bio obećao klubu iz Rio de Janeira, nedavno su ovi obećali da će mu priuštiti javnu neugodnost koju nikad neće zaboraviti.

Angažirat će stotinu transvestita da ga, poput strastvenih navijača, dočekaju u zračnoj luci u Rio de Janeiru nakon što doputuje s Corinthiansom na derbi s Flamengom.

Taj će se dvoboj na Maracani igrati devetog avgusta, u sklopu 18. kola brazilske Serije A.