Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da budes bolji od babe AMIN! :D
Da mu je babo predsjednik države, morao bi i on biti he he
babo mu sredio :D
Jadno dijete. Tata je odabrao da nema mamu, i natovario mu breme iste profesije i doživotnog uspoređivanja sa legendom. Skupa hrana i putovanja naprosto nisu vrijedna nekih drugih stvari.
@sarajevojegrad Mogao je da me pita za savjet. Prvo bih mu rekla da nije Bog i da je okrutno dijete shvatati kao projekat i svjesno mu uskratiiti ono što je najveći strah i patnja svakog djeteta - gubitak majke. Ovaj isti savjet bi mu mogao dati svaki čovjek sa trunkom humanosti. Ja sve krenem raditi sa najboljom namjerom, ako usput zaserem, jebbiga.
@AriaScorpio Ne mozes izgubit nesto sto nikad nisi imao. Sigurno da majka djecaku fali u zivotu, al Ronaldova mater i sestre su sigurno nadoknadile tu zensku figuru. Pitaj svog sina bil da mu je Ronaldo natovario na ledja svoje probleme ili ti svoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A po budnim okom našeg papeta šuškavca, igra tin tin
Inace ova vijest nam je od izuzetne vaznosti...sta ljudi objavljaju..bas vam je dosadno
@unbekanntbl tebi je očigledno dosadno kada ostavljaš komentar na članak koji ti je, kako kažeš, nevažan ;)
Clanak je interesantan. A i tebi ocito jer si ga otvorio.