Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kristina je tražila posebnu svlačionicu samo za sebe pa i nije u redu da se žensko presvlači zajedno sa muškarcima.
garant mu je sapun par puta ispadao hahaha
Prepo se papak, u klub dosao Lukica Modric
Ne gotivite ga jer je lijep, bogat i zna sa loptom... tesko se nositi sa tudjim uspjehom ;)
nek plačljivku Casillas opali čvoku i pokaze mu gdje mu je mjesto
ne moze se on okititi titulom najboljem igraca da ne znam gdje igra kad on zivi u sjenci najboljeg igraca danasnjice \" messija\" a tek mu je 25
ovdje izgleda vecinom neki katalonci komentarisu i to sa puno ironije :D a neka peta, nesto, neki Pique, CALMA momci! iHala Madrid!
Mi ne primamo goFna nazad u Manchester United. Sve sto dodje u Real propadne - PROVJERENO
Jedan je Zidan nisi mu ni do koljena.
A oce mali egocentrik da bude malo u centru paznje, pa izvodi...
Koje razmazene zvijezde. Placeni u ciframa o kojim obican covjek ne smije ni pomisliti da ih sanja, a sad kao nezdovoljni sa tretmanom. Za te pare moraju trcati na trepavicama, ako trener zahtjeva od njih.
Mada ga ne mogu al mi ga nekad bude zao jednostavno decko nije kriv sto je rodjen u vremenu kad zemljom hara mali vanzemaljac LEO MESSI
ZA TO JE KRIV ZIDOV U ZELENOJ KAPICI
Da hoce otic, bolji su bez njega, bolji kolektiv, svi se grle kad daju go, on nikad ne prilazi..njemu se mora svaka lopta dodat da on da go..igrali su tekmu bez njega i benzema i higuain su dali po dva gola, a osam je ukupno bilo. Neka ide pa makar u barselonu.
ciganska ekipa i grobari svih dobrih igraca koji dođu... Ronaldo, C. Ronaldo, Kaka, Ozil, Khedira itd. :)
Roniii, samo naprijed, imas i talenat i sve za jednog super igrača. A to što neki govore da je iskompleksiran istina da jeste, ali i mnogi obicni smrtnici dizu se do neba, pa zasto ne bi mogao i on. Ne daj Boze da je nekim ljudima slava i moc kao sto je on ima, ne bi se moglo pricati sa njma. Najbolji si i legenda fudbala.
Realno, covjek je jedan od dvojice najboljih igrača na svijetu.Ja lično ga ne simpatišem, ali zaslužio je zlatnu loptu i to bi njegove kolege iz kluba trebale da prepoznaju.Iskreno, čovjek je uložio puno truda,znoja,odricanja, a tu je bio talenat da to sve lijepo zaokruži.Navijač sam Barce, ali sam u ovome slučaju na strani ovog momka, jer je cijeli svijet nekako protiv njega, a sve zbog njegovog izgleda i šminkanja, a iskreno ima i zbog čega biti, jer nije njemu Messi konkurencija, jer Messi je ko hobit i ono nekako je drag i bezazalen, pa ga narod voli kao takvog i obasipaju ga nagradama i hvalospjevima, a i on da na nešto liči vjerovatno bi bio pederčina za primjer!Messi je rođeni talenat, a Ronaldo je to izgradio sa puno truda i rada i treba da bude primjer mladoj raji kako ništa nije nemoguće kada se dovoljno želi, i objektivno su bili tu negdje u prošloj sezoni, tako da bi ja ipak loptu dao Ronaldu, sa iskrenim željama da će se to i desiti.Sretno momčino!