Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Ronaldo je zaboravio igrati,moze doci na "Teatar snova",samo da sanja o starim uspjesima!
Još 5 godina on će biti među top 5 igrača svijeta i kao takav će dobro doći svakom klubu. Ovakav čovjek,sportista,profesionalac se rađa jednom u 100 godina. Kako bi ga bilo lijepo vidjeti u crvenom dresu opet, kakav bi to spektakl bio na samom predstavljanu njegovog povratka na Old Trafford, uh.
Volim junajted volim i ovog Ronalda al brate od kad je otisao nije mi vise zanimljiv a pravo je vreme da se vrati
mislim da je ovaj pomalo i gotov sa vrhunskim igrama, dosad je jedan od najvecih
Ode ljudina da i Man. U. upropasti ...
Seri seri amere
jos ova sezona je njegova za igrat i onda amrika ili china
Vi ovdje pravo mlatite, uopste nemate osnov za ovakav tekst. Molim vas postavite jedan video iz kojeg se moze izvuci da Ronaldo zeli napustiti Madrid, evo ja gledam sve njegove intervjue, nigdje nisam cuo nesto sl.