Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@manutd boy jesi li se ikada i.diote upitao zašto ti isti igrači žele u madrid? pare nisu razlog jer i u svojim klubovima zarađuju dovoljno za tri života !!! a ? ove seljačine poput a mana-a i gogia , mrze sami sebe pa me i nečudi njihov stav . šta drugo očekivati od njih ...? oni internet koriste samo da maltretiraju druge ljude preko njega svojim frustracijama ! a ti manutd boy , preboli više jednom da svi igrači hoće u madrid osim par pojedinaca kojima skidam kapu .poput del piera , gerrarda , tottia... i ne sikiraj se ti ko navija ili ne navija za madrid ... brini se ti za tvoj brod koji polahko tone !!! HALA MADRID !!!
Ma nek igra ko gdje hoce, ja volim pogledat dobru utakmicu, dobar gol, dobar gol, dobru predstavu a Ronaldo je vrhunski igrac i svaka mu cast!
Madrid -kupo-prodajno preduzeće United-fudbalski klub Fakat ne razumijem kako iko danas moze biti fan madrida, tu odavno nema fudbala, ne kazem da ostali klubovi ne igraju zbog para, ali ovo je previse, da mogu pokupovali bi sve igrace svijeta i onda izmedu sebe igrali, spanska liga je totalno sjeba na ove godine, imaju samo 2 kluba u lizi.
Ziku mu cirilice iza ledja, gdje ovo press, u Priboju
Covjek samo iznosi svoje misljenje i odmah pljuvanje po njemu. Ljudi, get a life!
Covjek samo iznosi svoje misljenje i odmah pljuvanje po njemu. Ljudi, get a life!
Tesko da ce Rooney u Real, al njih dvojica u tandemu su ubitacna kombinacija. Vi, iskompleksirani, pozdrav!
nedostaje mu c...ara od roonyja
pa nije on derpe da ode iz mancestera u papanski klub
Pa naravno, Rooney igracina. Brz, eksplozivan, opasan, ima dobar sut, dribling... kompletan igrac, i jos za razliku od Ronalda, muskarac na terenu
sanjaj i dalje