Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manje-više kao moja statistika na Fifa 2018 :)
Jedan iz penala drugi odbila se od njeg, promasio 2 zicera. nema sta majstorski
@imran1234 Treba znati dati penal.Higuain neku noc je mozda kostao prolaska Juventus.Koliko Messi koji je i meni licno najbolji igrac kojeg sam gledao promasi bitnih penala.Da je promasio npr. ono na 0-1 sinoc lako moguce da bi dvomec bio sinoc zavrsen.
😍😍😍😍
ma on je propao ko kauč. Ni sjena onog starog Ronalda. Dao gol iz penala a drugi gol dao tako što mu se lopta odbila od koljeno slučajno.
I sve to sam bez icije pomoci??novinara i govana......penal nad Krosom a poslije ga lopta pogodi ... .....a sve sam??vrijedjate inteligenciju, saigrace, trenere itd !
"a sinoć je podsjetio da godine (još uvijek) nisu važne". A čime je to podsjetio? Promašenim zicerima. Ma dajte više prekinite o Ronaldu i Realu. Smučili su mi se kako oni tako i sudija sinoć. Vidjećemo u Parizu koliko vrijede i gdje im je trenutno mjesto u Evropskom fudbalu.
A da ne pominujemo "slučajnu" loptu na koljenu i drugi gol.
Volio ga ne volio skini kapu i reci aferim