Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SA 9 POSTAO SVJETSKI POPULARAN, SA 10 ZARADIO PRVI MILION, SA 11 POCEO PUSITI, SA 13 SE ODAO SVIM POROCIMA! ZBOGOM FUDBAL! NAJVECI USPJEH KARIJERE? UPOZNAO RONALDA! P.S. ja ovo nemilsim, daleko bilo, al ljudi dragi njemu je devet godina, sta on zna o planiranju karijere? nebudite smjesni! djete josuvijek ganja loptu iz hobija i igra se autićima..
Mali je prejak, brzi je od sviju, jaci u duelu i najbitnije nije sebican
Znam ja za te klipove ima toga sad na you tube koliko hoces. stvar je u tome sto ih niko nije pominjo prije 25 godina, to ja pricam.
Ova djeca me podsjećaju na našu premijer ljigu. Fudbal na istom nivou, publike nigdje, samo je teren bolji nego kod nas.
nastimano
da mu je 8 godina bio bi talenat ali sa 10 sam ja Dzeki kroz noge probacivao:)
sto su duduci pojedini poceli komentarisati... seljadijo.. po vama fudbal se pocinje trenirati sa 16 godina, i za godinu treninga postajes talenat i odes u mancester, real il neki vrhunski klub... hahahahahahah pa ne mogu da vjerujem da ste toliko pojedinci nadareno glupi... znaci logicno je da se treba poceti trenirati 5-6 godina i zamislite onda sta ce tek sa 17 da radi..iz godine u godinu , znanje, tehnika i normalno da sa 17 je profesionalac, ne gledajuci u kolicinu talenta...al ocigledno da vam pojedinima nije jasno zasto su 2+2 = 4 Logika nula bodova... zato i znate samo komentarisati, a u zivotu retardosi...
Dobar mali.Ima pregled igre,nije sebican,dobar u duelima,zna dati gol.Talenta ima to se vidi.Ako ovako nastavi mogao bi daleko dogurat u karijeri.
culo se za njih. pogledaj malo po youtube. imas ovakvih klipova od ronaldinha kad je bio njegovih goidina samo sto je ronaldinho cuda cinio i sa 8 godina. ali ovaj mali je privi kojeg vidim da ga najavljuju kao talenta da ima manje od 10 godina a da klip nije tipa on uzme loptu i svi ostala trce za njim i ne mogu da mu je otmu. vidi se da od malih nogu se pravilno radi sa njim i pravilno mu se usadjuje filozofija fudbala kao timskog sporta
Ja bih reko, suvise je on mali da bi se reklo da je neki extra talenat. Vidi se da talenat postoji, ali nista to ne mora znaciti. Ko je cuo za ronalda i jednog i drugog kad su imali 8 godina, pa ronaldinja pa sve ostale velike igrace, ali postadose extra fudbaleri, sta extra, najbolji svih vremena.
.ebes ga.. teren ko u zenici.. ahahah
baca djete levate oko sebe, hajd neka poigra sa pravim fudbalerima?
mali je munja!
Sada krecu u akciju braca Mamic nezna mali sta ga tek ceka.A sto se talenta tice svaka cast .
ovaj ce me zamjeniti za koju godinu :D