Brazil izvor talenata
0

VIDEO / Ronaldo postao nogometni kum devetogodišnjem genijalcu

Totalsport
Da je Brazil doista nepresušan izvor nogometnih talenata svjedoči i snimka igara devetogodišnjeg Pedra Lucasa kojeg je nedavno pod svoje okrilje uzeo slavni Ronaldo.

Otac dječaka koji trenira u brazilskom gradu Baixo Guanduu stavio je prije godinu dana snimku svoga sina na internet. Nedavno je snimak vidio i Ronaldo koji se nakon završetka igračke karijere posvetio menadžerskom poslu. Poželio je upoznati malog nogometnog genijalca, što se ubrzo i dogodilo.

"Ronaldo je danas Pedrov nogometni kum", kazao je ponosni otac, najavivši kako njegov potomak sredinom sljedeće godine ili najkasnije početkom 2013. mora otići trenirati u veći klub.

Tu bi na scenu trebao stupiti Ronaldo koji će svojim vezama sigurno talentiranom dječaku pronaći adekvatnu sredinu. Za početak ga je nedavno na jednu sedmicu odveo u Real Madrid. Pedru se evropsko iskustvo svidjelo, ali poput svog uzora Neymara ne želi otići prerano na Stari kontinent.

Vjerojatno neće ni morati jer su zanimanje za njega već pokazali i brazilski velikani Internacional, Cruzeiro i Santos. Pedro nema dvojbe u kojem bi klubu želio završiti. Dakako, u Neymarovom.

"Santos! Mislim da je bolje da karijeru počnem u Brazilu prije nego što odem u Evropu", zrelo je zaključio devetogodišnjak.