Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Ronaldo,stize ELF,STIZE MASINERIJA
Sanjam te sanjam skoro svake noci al nikad u drugi krug necu proci :)))) kakav crni Purtugal pored lala i elfa
..proces malo morgen u drugo kolo..
Protiv bilo koga da igrate cigani navijat ču protiv vas svim srcem.
kako prepucavanje zna se ko je bolji, the one and only messi
imate Dansku opet...koja vam Bosnu \"naturi\" u barazu...a pored Danske imate Njemce mrske kao i BIG BALLS standardne...i Holandiju vazda lepršavu i gadnu idi ba frizuru popravi manekenku ti nabijem ..poslije tebe...lijepiiiiiiiii
danska i njemacka ce proci
Ako golmani svaba i lala budu savjetovani od Begovica,na temu -odbrana i postavljanje kod slobodnjaka,onda biste i mogli proci!
ja znam da ce holandija proci dalje
de sutite tako ste govoril da cemo ih i mi dobiti (proci) pa sta nam se desilo ! ...oni su klasa i medu 5 najboljih na svijetu tako meni nimalo ne bi bilo iznenadjene da oni osvoje ! ...
u ovoj grupi kristina nece boda osvojiti. bolje se zapitaj sta ce messi u subotu uraditi brazilcima. covjek igra pa razbija a zlatnu loptu vec drzi u jednoj ruci.
Necete vi gola dati, a ne proci fegetu samouvjereni!
Moja ti Kristina, opuhaće vas Foršprung Durk Teknik ko vjetar behar u proljeće.
kako vas turska razvalila tesko je da bilo sta ocekujete,spremaj te stvari...........
hocete al u cuni,ne lupetaj sabane realski.............
4-1 za svabe...Dabogda ih dobro natrpali,najgora i najprljavija ekipa na svijetu...a i igra nedaj boze,jedino ako se nisu uigrali.
Rona bolan plakat ces ko dijete poslije grupne faze :D