Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pojest ce vas Paris. Ono sto vam je veliki Leganes uradio je nula u odnosu na ono sta vas ceka protiv PSG-a.
@RamsayBoIton Nmg protiv Leganesa proci... Ovi su ih obrukali a PSG ce ih poniziti
Laze samog sebe
Oco ce biti odlicna godina ako uzmem jedno 10 miliona iz kluba koji propada kao veoma slab igrac na izmaku karijere
Brate, drag si mi, ali sanjariš.... Daće vam PSG u dva okršaja minimalno 3-4 gola. Po poluvremenu.
Ova sezona je propala, ali mislim da se sprema potpuna rekonstrukcija tima ukljucujuci Zidaneov otkaz.
Neka Rona daleko smo mi od toga
Ne znam sto raja hejta Real ovoliko. Hajde ok iako nemate nijedan dokaz mrzite ga zbog osvajanja 5 titula u nizu za vrijeme kralja Franka ali sada su uzeli 2 puta u nizu glat ligu prvaka, sto nikad nije nikome poslo za rukom i opet serete. A znamo kako je Barca prolazila Chelsea, tog istog Pariza i druge klubove...stoga ipak se zna ko je najveci...brojke ne lazu
To sto je franko zabranio transfer u barcu najvecoj realovoj zvijezdi Di stefano !! Sto je na svakakve nacine unistatvao klub kako bi se danas smadrid hvalio sa brojinim trofejima la lige kupa kralja i ligama sampiona... Pa i Real je prosle szeone na brutalan nacin pokrao Bayern pa se o tome ne treba pricat jel? Sto je Barceloni samo u prosloj sezoni u la ligi najmanje 10 bodova ukradeno. U utakmici sa Betisom lopta u golu metar.I to je napravilo veliku prevagu u svemu.
@ma eto ta utakmica prije svega je bila u posljednjem kolu kad se sve vec znalo. Ali ima Boga sustiglo je Real ove sezone sve.
haj ronaldo pakuj kofer put kine ili amerike dosta te vise
sve dok ti gledas jel ti friz pokvaren i jesil se proruznio od malog sudara glavom nista od titula...
ramsay idi ljeci se jebbem ti ststru
Real je pusa ovu sezonu , nazalost. Uskoro slijedi zamjena trenera, a i pojedinih igraca.
Nemoj plakati, biće bolje.