Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kontekstu se može izvući da je objašnjavao nesto sasvim deseto..nego eto Ronaldo, pa bas u tom trenutku gestilulirao i kao žali se..Ko zna koja je tema bila
Srecom ronaldo nije poznat po tome da se zali na sve kad mu spomenu messija on drzi mu*a ma ne bi to ronaldo nikad
@Body: Naravno da radi. Potreban ti je takav mentalitet da uopšte uspiješ do vrha sporta.
Sportista, šampion mora biti ovakav ako želi da bude najbolji. U svim sportovima je tako, od Formule 1, snookera, fudbala, tenisa.... Doza arogancije i nevjerovatna želja za svim mogućim titulama svaki dan karijere. To odvaja najbolje od dobrih i prosječnih.
Ne mora. Messi, Ronaldinho, Brazliac Ronaldo nisu ovakvi pa su opet bili najbolji
Ne mora. Messi, Ronaldinho, Brazliac Ronaldo nisu ovakvi pa su opet bili najbolji
Šta će se desiti ako vas ovih dana kontaktira advokatska agencija koja zastupa Ronalda i zatraži obeštećenje od milion eura za nanetu sramoru i neistinu koju ste objavili?..Usrali bi se kmečalii izvinjavali, kako ste to samo kopirali..sećam sr kada je Goga Sekulić odrala Kurir na sudu i zamalo ih ugasila za lažne slike, nikad im više to nije palo na pamet.
Pa u pravu je…
pa i Milinkovic Savic se isfuro kad su mu dodijelili nagradu
Jok treba da šuti i da mu je svejedno pa lik od toga živi i normalno da nije logicno da igrac iz gubitnicke ekipe dobije nagradu pored lika koji je donio pobjedu i osvajanje trofeja nigdje veze.
Odavno poznato da klixovi admini gotive mesija...pogledajte citav video ovo nije ni video nego napravljen gif...uopste nije tekao prenos ovako
Covjek je dao 6 golova u 6 tekmi, doveo al nasrr u finale di je sa dva gola i igracem manje dobili hilal..doslovno im je donio titulu..to je covjek za pobjede i fakat je iznenadjenje da nije dobio ngrdu
Lik je bolestan, u glavi naravno.
Sto ga isfuraše.
Klix je jedina stranica koja je ovo objavila, a znate zasto? Zato jer je ovo čista laz, Ronaldo je napravio to lice jer se čudio što je osvojio zlatnu kopačku, a ne za igrača utakmice. Klix je kao neka velika stranica, ali očito nije jer samo objavljuje laži kad nemaju šta drugo objavljivati. SRAMOTA!!!
Mojne cmizdriti pokvarices maskaru...
Lažovi jedni, tipični mediji. To je bio isječak gdje se Ronaldo iznenadio što je dobio zlatnu kopačku sa samo dva gola. Zasto ne pokažete cijeli video, ali ne naravno morate izvadit taj trenutak stavit ga s nekim drugim gdje drugi igrac nesto osvaja i izgleda kao da se Ronaldo žali. Od svih medija samo sam vidio da Klix laze. SRAMOTA!!!
Pravili su i drugi grimase pa i Mesi i Benzema i sijaset njih kad im nije po volji, samo što je najveći fokus na Ronaldu pa od muhe naprave slona.
Laz!!! Ronaldo je bio iznenadjen sto je dobio zlatnu kopacku sa samo dva gola. https://vm.tiktok.com/ZM2TorSLS/
Ronaldo u 38. igra i postiže dva gola, ovaj u 28. već završio tu da zapečati karijeru. Tu su nagrade suvišne
I jedan i drugi su tu samo zbog para
Pa u pravu je 100%