Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još da si i ti Ronaldo igro možda bi bilo 4-4 ! Ali šta je tu je !
Rekoh ja Sudija ćorav pokraj očiju !!
Ono na ronaldu nit je faul nit je u 16. I on se javi. Nije ga bilo 89 min 55 sec. Samo tad a ni to ne bi trebalo pikati. Bolje da je Isco kreno mjesto cr7.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos je jednom pokazao ko je najbolji svih vremena,a ovoj kristini uvjek neko drugi kriv kad izgube.HVALA TI ALLAHU STO SI MI ISPUNIO ZELJU DA BARSA POBJEDI REAL
steta daje igro bel modric i ronaldo pobjedili bi barselonu sad im ostalo samo da placu ko uvjek poslije klasika
Sjecate se kad je Ronaldo govorio kako on ne prica van vec na terenu :). jucer se fino na djelu moglo vidjeti ko je Messi, a ko Ronaldo. Rasprava je davno zavrsena, samo sto morate shvatiti da neki ljudi nece da vide istinu.
"Najbolji nogometaš današnjice..."?! Klix, speed, heroin, ekstazi?
Dok su vama sudili penale protiv ostalih ekipa bili su dobri! Cim sudi jedan protiv vas, odmah ne valja ni jedan sudija..
Super tekma. treba biti objektivan odbrana barcelone je katastrofalna bila, ni realova nije puno bolja, za mene igrac Varane bolji od ramosa i pepea, pique bez puyola nije taj pique vise, covjek je imao osjecaj svaki prodor di marie i ubacaj je gol, kao i sto je moglo biti u prvi 25 min, realan rezultat utakmice najvise sto je mogla barca izvuci je blio nerijeseno, pobijeda nije bas zasluzena bila, bale bolji od ronalda sposoban da citavu odbranu prodje bez problema, u sjeni ronalda igrati nije bas za pozeljeti, samo da ima vise ovakvih utakmica bilo bi extra
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2014/03/24/4705094/did-the-referee-wreck-the-clasico
Klasicno namjestena utakmica jer da je Real pobijedio prvenstvo vise nebi bilo zanimljivo onaj crveni i penal neka je na cast sudij! Ova igra me nervira samo zbog sudaca treba UEFA lijepo uvesti to da sudija moze komotno da pregleda snimak sporne situacije i da oodluci sta da odsvira kao sto je slucaj u Americkom fudbalu (ragbiju).Bilo bi puno manje valjanja sa obje strane!
Ja sam navijac Real Madrida i ponosan sam na igru Reala sinoc sve do 60 minute Real je bio puno bolja ekipa na terenu, sve dok sudija nije upropastio utakmicu jer Ramos nije ni dotako Neymara!
sarajlija, pricas gluposti kao i vecina navijaca kad za nekog navijaju = postanu totalno neobjektivni i samo traze neke lame izgovore i svako im je kriv osim samih sebe...
To je igrac koji obozava sport i sve sto sport donosi: takmicenje, nadmetanje, derbije. Ili ga volis, ili ga mrzis, izmedju nema.
Zayeba se samo prvo poluvrijeme gledao cc
Kmeči li kmeči zalizani. I treba da kmeči. Nije se vidio na terenu osim nekoliko dajvanja u pokušaju da iznudi penal. labudovo je ovo najbolji igrač na svijetu. Sinoć se vidjelo ko je najbolji, bio, jeste i uvijek će bit. http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/ronpendfh7zbnjw0.gif http://abload.de/img/dive1rnjpv.gif http://abload.de/img/dive5wj6s.gif
Uvijek se neko zali na sudije, ali sta je tu je..jasno je da je sudija pogrijesio za 2 penala, ocito je van terena bio start nad Ronaldom, a Neymar je glumacki pao i sudija je to nadoknadio.. Iniesta je odigrao perfektnu utakmicu, uz Messija i to je odlucilo..a Real je zaista dobra ekipa i bice zanimljivo gledati ostatak sezone.