Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono sto je uradio na evropskom se ne vidja cesto, sta vise ne pamtim da je one man team uzeo titulu. On je igrao dobro, sa prelosom ekipom iz koje je izvukao 200% motivacijom. Da Argentinci postuju Mesija koliko Portugalci Ronalda Argentina bi bila prvak svijeta u Brazilu.
Nije zaslužio.. Messi je imao bolju sezonu sto puta 😃
Peder
Ako je peder onda najbolje da mu ga ti ** Pop....**
Bilo, a?
koji su to treninzi i predan rad da bi bio zvijezda kao on...
Ja ne bih imao motivacije za sve ovo, ne samo kao Ronaldo nego i mnogi drugi velikani fudbala ali zato ja i ne zaradjujem milione niti iko zna za mene!
hvala tebi ronaldo za golove koji se pamte...a posebno za humanitarne akcije...gdje drzis prvo mjesto medju svim sportistima svijeta...
Ronaldooo, potrošio sam ono 50k eura što si poslo da napravim kuću. U kanalu sam trenutno sa polovkom, al jbg gura se nekako...