Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako zaboravi da si najljepši
previše je skroman
@ogledalce Gdje si da mu potvrdiš ovo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako i moj Enko vice da nema boljeg pravnika od njega a studiro lravo 10 godina
Niko nije egoisticniji i arogantniji
E samo si rodjen u pogresno vrijeme u vrijeme Mesija.
A gdje je tu pecat?
najbolji svih vremena definitivno
Lijep, ljepši, nu me....
Niko legendo ti nije ravan!!! Niko ti nije ni do koljena, ni po znanju, ni po profesionalizmu, ni po velikodusnosti! Bravo legendo...
Ma Penaldo pusi kiittu drugu Titu
Usta moja hvalite me...nije mu bila dovoljna ona izvala da je najbolji nogometaš svih vremena, pa se ponovo provaljuje.
Pa mora sam kad niko drugi
Posvećen da, ali talentovan nikako. Što se talenta tiče Messi je tu babo.
@zen1čanin Ne kažem ja da nije nikako talentovan, već da nije talentovan poput Messija. Apsurd je porediti njih dvojicu po tome. Ronaldo je napornim radom postigao sve ovo što je danas.
Ronaldo druže, igračina si i mašina za golove. Uporan si i ustrajan. Težiš uvijek ka maksimumu....i svaka ti čast na tome, jer si puno u životu postigao. Samo mislim da si malo razočaran i depresivan jer igraš u isto vrijeme sa Messijem, koji je jedan level iznad tebe a tri levela iznad ostalih.
@DamirS Može neko biti navijač Barce ili Argentinac i logično da će uvijek naginjat Messiju. Isto tako svi Realovci ili Portugalci naginju Ronaldu....ali 90% neutralnih navijača smatra Messija boljim igračem. I u ozbiljnijim krugovima se vodi polemika da li je Pele ili Messi najbolji ikada, dok Ronalda u tim polemikama nema.
Damir nema ga ni u prvih deset
Progovorio nakon par mjeseci anonimnosti i Realovih "uspjeha" 😂
Haahhaha e moj smradu,znao sam da si smrad al si bas to i dokazo🤦‍♂️
Da sam svog konja toliko treniro bijobi. ko ti. Tvoje vrijeme prolazi ko svima, toj tvoj problem.
Naslov nema veze s izjavom, kaže da ne vidi puno ljudi koji imaju talent poput njegovog a ne da nitko nije talentiran poput njega.Samo radi klikova pisete ovakve naslove.
Naslov ne odgovara onom sto je rekao.