Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RONALDO VRATI SE !!!
http://www.youtube.com/watch?v=mfRJtZ2W60E
Ko i Bojan Krkic
A meni je jako drago sto sam zivio u tvoje vrijeme maestro, sjecam se skoro svake utakmice. Nije vazno gdje je igrao uvijek je bio fenomen i svi su mu skidali kapu i klanjali se do poda, cak i takve velicine kao Zidane, Bekham, van Nistelrooy, Ronaldinjo etc ... Jedan, jedini i neponovljivi The Bosss
E OVO JE PRAVI RONALDO ;)
daj mi jedan validan razlog po čemu ? po tome sto je igrao prije cristiana?
To je jedan od rijetkih igraca, koji je igrao i za Barcelonu i za Real, pa i za Inter i Milan a da nije izazvao nikakve burne reakcije navijaca. Gdje god je bio ostavio je dubok trag i svojim igrama i ponasanjem i postovan je gdje god dodje. Danas da Messi il Ronaldo predju u rivalski klub, to je nepojmljivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jest se Ronaldo ubucio..... onako sportski....
ako buda upola kao ti,mozda i hoce...