Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogo je kod Dzeke na nargilu pakas portugalski
hahahahhaha
Je bo vas vise Dzeko. Dzeko ovo Dzeko ono, ko da koga u Hr i Dubrovniku boli kuki za Dzekom
Sjedim tako u jednom restoranu...5 stolova od mene, poznati penzionisani fudbaler sa zenom i djecom na rucku. Znaci covjek nije mogao 5 minuta da u miru bude sa familijom od ljudi koji su mu non stop prilazili da bi dobili autogram ili se slikali sa njim. Vidim i njemu prekipjelo a zeni da ne govorim. Opet nikome nije rekao ne.
Zlatan je napravio isto to: https://www.klix.ba/clanak/131111045
čuj nije arogantan normalno da nije nego vi očekujete da čovjek svo svoje vrijeme vama posvećuje on je gigant i da nije ovo uradio
A hebo i ovo kad ne mozes kafu popit od fanova i medija... dodje covjek na odmor, umori se... Ali svejedno covjek je ljudina! Respect!
da frajer sjedne i dva dana potpisuje in daje autograme i slika se sa levatima ne bi bilo dovoljno, jer bi i onda rekli da je arogantan....jel mislite da voli placati osiguranje ?? daj ba budite normalni, pogotovo kliktorisovi dopisnici koji koriste "google" ..levat zivi zivot pod "lupom" ...te vecerao, te njaoke te raoka....da ba od-je-bi-te
Eto juče bio arogantan, a danas nije. Nestrpljivo očekujem izvještaj, šta je Ronaldo jeo i da li je bio zadovoljan ručkom.
Sta pricate gluposti, Ronaldo jest arogantan i sta sad, neka je. A ovo sto Hrvati kmece jer je otisao na veceru umjesto da se cijeli dan slika i jos prigovaraju Giorgini jer se smije, ahhaa, je za medalju.
Jašta, a Dubrovački Dnevnik piše da se ona njegova žgolja ismijavala i rugala djeci, a on pobjegao.
Doso si u zemlju koja ima boljeg igraca od tebe...Modric
Nije nikako, kad je Juventus ispo divljacki start na igraca Ajaxa! Ako ti nije arogantno onda ne znam sta je
Kliksovci gdje vam dođe taj Lopurd
Hahaha, kakav debilizam.. Ma sav sam se raznjezio awwwwwwwwww
A i da je arogantan nema mu se sta tu zamjeriti jedan je Ronaldo ali eto i tu je pokazao da se zna nositi sa svojom veličinom Ronaldo