Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kmeee osramotio me kmeee druze nije te naglavacke prevrnuo nego je samo pokazao na loptu smiri tenzije
Al bukvalno uvijek se jave likovi da pametuju koji su bili nevidljivi u svojim karijerama. Evo i ovdje doticni gospodin za citavu svoju karijeru postigao samo 33 gola. Tako je to inace u zivotu, uvijek ti prigovara i ogovara onaj ko je slabiji o tebe, bolji sigurno nece. Zavis je opasna bolest.
Pokazo mu gdje je lopta... ko onaj crni sa tik toka
Još malo nećeš smjeti žensko pogledati a kamoli jbti, niti crnca prodriblati u fudbalu... Sve nekakva zaštita ljudskih prava, folovi golovi.
Únete a los grandes Illuminati hoy y hacerse rico y famoso. ¿Estás buscando sabiduría y conocimiento ? ¿Es usted un hombre / mujer de negocios, pastor, político, músico, médico, futbolista, estudiante? Vos si quiere ser un artista o actor famoso (e t.c) a través, conviértete en miembro hoy y recibe la suma de $ 300,000 dólares semanales con un carro whatsapp +919619915236
Taj isti Rudiger je ujeo za ledja Pogbu pa niko nista ne rece, bravo Ronaldo neka si ga ponizio.
drazeg mi fudbalera na planeti nema a i ljudine
Citam debilne komentare i pitam se zasto nam nikad nece bit bolje. Stoko nepismena jestel nekad culi za avangard, za dzentlmenstvo, za mudrost, za respect -to je bit sporta. Najlakse je pljuvat na ove ispod sebe...
Penaldo naduvani mediokritet
Najveca sisa medju fudbalerima, svaki mu je potez izjvjestacen...nista u njemu iskrenog nema
Da hoće nas "BiH" redovno ovako ponižavati! A da pobjeđujemo!
bilo je 10 u pola
talenat,zna i može. pa što ne bi.
Covjek nista nije uradio
Odmorite malo.
Ne razumijem u čemu je problem?😬
Pa ako je ovo sramoćenje za panenku bi se trebalo u zatvor
ma roky nek ti se svi sagnu po jogort
Da mene neko hoce ovako osramotiti za toliku platu