Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nafurani katalonski ci.g.ani, sada mozete pojesti sva go.v.n.a koja ste iza.s.r.ali prethodnih mjeseci! Hvala i prijatno!
Zna hobotnica ebala nanu ;)
na ovaj el klasiko se samo djeca loze, realno nema dosadnije utakmice od one sinoc
Sudija Malenko će biti suspendovan jer nije svirao ni jedan penal za Barselonu, poništio je gol iz malog ofsajda i nije izmislio prekršaj Ronalda kod gola, te mu pritom dao crveni karton.
hahahah, presudio golman :D :D :D pa pitao bih te ja da li bi Valdez odbranio onaj sut, a ne vidim sada svrhu i ako jeste, svi znamo, mislim smijenso je porediti Casillasa i Valdesa i necete sada valjda svaki put kada Barsa izgubi reci ne valja nam golman, vas bolji??? :D jarane moj, ako nishta kupite Nemanju Supica, povisok je pa mozda mu ono ne bih uslo, ahhahah pozdrav, i oprosti sto se smijem, smijesno mi :D : D
Mame vam se kara.ju!
Ovo svakako nije naš kup!! Koji kralj??? Visca Cataluna!! MES QUE UN CLUB
Gledao sam utakmicu a ti shvati o cemu sam pisao pa se onda javi ;) ja sam govorio o intervencijama i jednog i drugog golmana ;) u prvih 45\' ste imali 3 prilike al nijednu intervenciju golmana, a barca 0 prilika. u drugih 45\' iker skinuo u milimetar 4 gola znaci imao 4 intervencije, a pinto u 90\' onu sto je skinuo i to je to. a u produzecima ste imali jos 2 suta u okvir gola od cega je jedan usao i to isao u golmana sut ;) o tome pricam da je presudio bolji i kvalitetniji golman ;) pozz
Za Barcu i Real se moze navijati ali samo se jedan klub voli :) Finale LP Barca - M.United Rez: 0-3 :))))))))))))))))
a sve je to svakako našteljeno samo vi naivci se sekirate Jes eto jedan dan bolji jedni drugi dan drugi a šta ima
Nama ovaj monarhistički kvazi trofej ne treba i zato smo Real pustili da ga osvoji. Tek ćete sad vidjeti šta je Barca. CATALUYA IS NOT SPAIN !!!
gdje je sad ćiro da optuži čavija da je frankovac i da je prodao barsu, onaj pepe je mrcina i kome on puše za vrat ne piše mu se dobro. svaka čast murinju i realu na pobjedi iako sam simpatizer barse. dobro je rekao musemić: \"Gvardiola trener? Ne znam?!!\"
HALA (ĆENIFA) MADRID !!!
Ma razvalio bi ih Zeljo i jedne i druge! Ko zvecku!
MEEEEEEEEEESIIIIIIIIIII, MEEEEEEEEEEESIIIIIIIIIIIIIIIII, MEEEEEEEEEEEEEEESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!! OSVOJILI SMO TITULU, A SADA JE RED NA LIGU PRVAKA. INIEEEEEEEEEEEEEEEEESTAAAAA, INIEEEEEEEEEEEEEEEESTAAAAAAAAAA !!!
ne mogu da vjerujempa ljudi nisu lopte primili kako treba , messi i kompanija se zezala sa njima nisu htjeli da daju gol osim da udju sa loptom i na kraju izgubili hahahahahahah nista drugo nije ni bilo hahhhhhah kakav kup LP ima da placu vec u madridu a onaj ronalda fakat ne zna coek messi je za njega dzeko hahahahahahhahhhah jadnici kako se samo plase barce oni kup ko da su svjetsko osvojilil hahahahahha luzeriiiiiiiiiiiiiiii
ma dajte... Barca je najbolja momcad na svijetu... to sto se murinjo brani jer je kukavica i ne smije napadati kako treba, to je druga stvar... isto je tako i sa interom otisao u finale lige prvaka, zasto!!!??? ZATO STO ZNA DA KAD BI IGRAO OTVORENO SA BARCOM DA BI BILO OPET 5-0!!!! BARCA I MILAN 4EVER!!!