Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce makedonci jesi vidio nas protiv luksemburzana.
Svaka čast Makedoncima, naši se trebaju ugledati.. Portugal kao stari lisac, bice medju favoritima
Ima milione al ima pedersku facu , svjeze iscupane obrve brate mili
Ibra propo,ko zeton
Trajkovski ,rukom zaustavio loptu i dao gol Italiji. O tom niko ne pise. Talijani bi izbacili Portugal.
Pa sti ne zabise ti italijani 3 gola makedoncima?
Šteta za Ibru
Svedska je nezasluzeno izbačena talijanski sudija ili bolje reci govno, prvo nije iskljucio jednog poljjaka za ostar start mada je ko se sjeca ljetos za isti prekrsaj danielson dobio crveni od istog sudije, kad je Švedska ispala od ukrajine. Zatim penal za poljsku je u najmanju ruku smijesan . Svedska je imala 6 golsansi a poljaci su imali 2 prilike iz prekida nakon sto su već imali 2-0 kolosalnom greskom odbrane Švedske. Nazalost bolja ekipa nije otisla dalje najvise zahvaljujuci sudiji .
Kada ih nismo mi mogli pobjediti(portugal) 2 puta kako će N Makedonija
NJih moze jedino Srbija
Ovaj Portugal uvijek jedva dodje do velikog takmičenja i onda uvijek daleko doguraju, ali imaju ekipu vrh i ovaj put vjerujem da će daleko dogurati!
Džaba se Makedonci radovaše.
Tace ronaldo.
Bilo kako bilo Makedonci su daleko ispred nas
Zasluzeno Portugal, Makedonce Bog pogledao protiv Talijana ali ici na isti fazon u dvije utakmice ne prolazi, nije ono bila nikakva senzacija protiv Italije nego sreca koja im se sad desila i nikad vise.
Je*iga vazda balkanske zemlje zapadne Portugal
Ibrahimović isti Razija Enverova. Drago mi je što nećemo veliki nos koji tuče saigrače gledati.
Zato ce se jos narednih sto godina gledati njegovi genijalni golovi koji su cisti evergrini