Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldo postao pravi bumbar.
Vidi legendarnog Roke kao da je profesor ovako sa ovim stajlingom, sto se tice Neymara, start na njeg je bio grub da je htio da ga povrijedi ne moze se tvrdit, jbg tekma je to puna emocije, trke, zelje, desava se jest da je steta za Brazil ogromna, i ostale repke su gubile bitne igrace zbog povreda, evo Njemacka npr, Reusa pred samo SP itd!
Vidi Ronalda, ko profesor :D :D U stvari i jest profesor fudbala :D :D
malo se zdep'o.... kurve i rostilj, nema nista gore od toga.... :-)
eki Ronalda u pozi debeo sam i niko mi ništa nemože.
Kolumbijci su im vraćali zdravo za gotovo
sta cemo sad pricati, evropski je sudija bio, pa je napravio sranje. Biti sudija seronja nije potreban prostor odakle dolazis, nego je bitno jesi li hinjavac i ne zelis da vidis.
sami su krivi.. kad je brazil grubo igrao po kolumbijcima sudija nije nista svirao kad su kolubmijci poceli vracati brazil popusio igraca !!