Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas cudno da njemacki medij objavi ovakav clanak nakon utakmice Bayern - Real u kojoj je Ronaldo zabio dva gola. Nema gorih ljudi od novinara, posebno raznih tabloida i slicno. Cast izuzecima.
Uze mi ti planirani komentar.To su njemačke fore i dolaze vjerovatno od Bayerna.Svaki put Bayern,pred važne utakmice,izmisli neku senzaciju.Te najbolji igrač protivničkog tima prelazi u Bayern ili trener itd.
nema izuzetaka...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I za silovanje Bayerna ga tužite.
Pa silovao je Bayern prije par dana pa ovako vracaju njemacki mediji? :'D
Jadan pokusaj da oblate velikog covjeka prije svega, pa onda nogometasa.
Ja sam u Messijevom kampu. Za mene je Messi 16 puta bolji igrac, kreator, dribler, fudbalska inteligencija, a ovaj je jos i nestao s terena 3 mjeseca i pojavio se protiv Bayerna. Ali silovatelj? Jok, nije ti ovo taj tip, ne djeluje mi kao takav karakter. Djeluje mi kao dobar lik koji samo ima masku arogancije za medije i ostale, uostalom neki su tu njegovu masku uzdignutosti i zasluzili jer ga unizuju a covjek je jedan od 5 najboljih fudblaera svih vremena. Dakako poslije Messija uvijek.
Ima li na belegiju šta?
nisam znao da je Bayern promijenio spol...
naravno da su istiniti, ti si jedan obicni smrdljivi smrad kaj pola hrvata
Samo siluj kad mozes :D
I mene je Ronaldo silovao i dobio sam 300.000 hiljada za sutnju!
Priča je 100% istinita, za one koji nisu upoznati sa Football leaksom. Znam da mnoge od vas ne interesuju nečasne radnje u fudbalu. Da je neistina, Ronaldo bi tužio Spiegel, ali zna da mu to ne bi puno pomoglo, jer bi sigurno izgubio spor.
Pa sve i da jeste, logicno da ce odbaciti optuzbe, klix kenjam vam se na te tastature sto prevodite ovako vazne vijesti
Klixovci ne prenosite netacne informacije mogle bi vas skupo kostati, Spiegel ce te izmisljotine skupo kostati.
Vidjećemo, ova priča je sigurno provjerena i tačna. Nije Spiegel njemački Dnevni avaz. Ronaldo ako je siguran u svoje navode neka tuži Spiegel, sigurno može izvući dobre pare.
@Hipoteza Nesto slicno kao za autobus Dortmunda???