Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90 miliona vrijedi Ronaldo u danasnjem vaktu? onda bi vjerovatno Milinkovic savic trebao vrijediti 45.000 KM, lukaku 8 miliona, pjanke 10 miliona i tako.. ronaldo je jupiter za danasnji fudbal i za danasnje mekusce
Vise debili gledaju godine nego kvalitet igrača, nekakav sancho preko 100 mil samo zato sto je juce iz pelena ispao
Zizou ili stari Ronaldo bi danas glat vrijedili oko 200m i više.
milijardu
Voljeli ga ili ne, čovjek je u pravu. Klubovi se kockaju trošeći ogroman novac na nedokazane ili igrače u lošoj formi. Navijam za MU, politika kluba je užasna. Potrošili su stotine miliona na prosječne igrače: Bailly 40 miliona, Miktarian 40, Lukaku 80, Fred 50, Pogba 105, Sančez plata 0.5 miliona sedmično ...Niko od njih nije pokazao da je vrijedan polovine uloženog.
@redevil Sve si u pravu drug.. Navijam za Bayern i nekad mi bude krivo kad vidim naspram ostalih kako "malo" placaju igrace, ali ustvari imaju takvu politiku godinama da dovode samo prijeko potrebna pojacanja sto daje uspjeh na duze staze..
messi je kralj za ronalda
Uh što ne mogu filozofa poput ovog, po njemu samo napadači vrijede a to što za iste još četvorica odrađuju posao to ništa !? More marš svima bi vam plate kao rudarima ionako ste školovani kao rudari i plačete kako težak posao obavljate!
dobro je rekao, kockaju se sa igracima i sa profitom na njima a fudbal odavno nije samo igra zato i vrijede toliko debili
Ronaldo da je mladji vrijedi bi milijardu
Milioni,milioni i samo milioni a ekipe vrijede milijarde...Jbm ja i vas i vas fudbal.Mozete ga nabiti na qurac.Ali nema veze.Ekipe tipa Crvena Zvezda,Lester i sl. sa minimalnim budzetom su ekipe...To sto si ti marketinski vrijedan ne mora da znaci da si na terenu vrijedan!!!
vlasnik Lestera do nedavno dok nije pogino u padu helikoptera je bio tajlandski milijarder
Cijenu diktira starost igrača. Ronaldo da sad ima 24 godine vrijedio bi milijardu ali pošto je veteran zato mu he cijena i niža. Sad neko kaže Felix ne vrijedi više od Ronalda a košta skuplje, e pa sine Felix če narednih 15 godina drmati svijetskim fudbalom a Roki je još malo pred peMzijom i logično da je isplativije dati tolike pare za igrača koji ima deceniju i više ispred sebe nego za čovjeka od 34 godine,pa makar to i Roki bio.
Tako je nosonja dobio nagradu, ne pokazavsi nista
@bax212 skočimiš je poslužio kao maskota jer dizajneri nisu imali kvalitetnijih ideja.
Ronaldo VOKRI
100 % čovjek u pravu..ovo s transferima izmaklo svakoj kontroli..al yebi ga CR i ti si jedan od njih samo što bi ti vrijedio 300 miliona..Najgore je što niko od tih sportaša ne čini ništa korisno s tim novcem, čast izuzecima...
Danas bi prelazak Sulejmana Haljevca Meme na Parove košta 100 miliona
Kakvih 90 minimalno 400. Ako ćemo gledati 'ko se sve plaća 100+.