Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Back to childhood. Kad ih vidim, ko da sam najrodjenije srela. 🤣
Legende! Još im samo Rivaldo fali.
Katar (cattarh) je glavni uzrok svih bolesti. Pod mikorskopom se jasno vide razlike u krvi, njenoj boji, gustoći, i viskoznosti, itd. Katar znači ljepilo, začepljenje, toksini. Takva krv dovodi do mnogih bolesti: dijabetes, akne, alergije, korona... Ko ima čistu krv, ne može imati nijednu bolest. Katar je uzrokovan žderanjem i nezdravom hranom. Ovo je objašnjeno u Health and Survival in 21st Century
Blago tebi
On radje dobiva blovi na brodu 😁
Neponovljivi , legende.
DALEKO JE OVA NOva generacija brazila ovoj staroj tesko da ce se ponoviti ovakva generacija
auu koje legende na jednom mjestu..
Oni nikad nije u GOAT diskusijama. Vjerovatno zasluzeno, ali ne znam da sam ikad gledao talentovanijeg igraca i vise uzivao u tome. Nevjerovatan je bio onih nekoliko sezona u Barceloni.