Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze s flasom vode. Odbrana mora znati da nema ofsajda kada je aut. Svi nazad u skolu fudbala!
Ccc....kakva pi*ketina!!! Covjek mu iz svoje flasice da da se napije, podijeli vodu sa protivnikom prijateljski, i ovaj cigan ga prevari nekim jeftinim fazonom. Namjerno ili ne, ispo je prava pi*etina!
niđe veze, mogli su napisati i da je išao u WC prije utakmice i da je olakšan brži bio na terenu od suparničkih igrača..... loše postavljena odbrana, nije se ni on nadao a da je propustio upuicenu loptu bilo bi ovdje komentara da nije upoznat sa pravilima o ofsaidu iz auta... a tekma je njima prevažna da bi se razmišljalo o fer-play nagradama...
zar ovo nije OFSAJD???
ovo jeu barseloni naucio
i onda pricajte kako je Ronaldinho najbolji svih vremena, najbolji ikada u barsi, bolji od Messija. smraad pravi
je na srpski nacin izvedeno
Sve je to uigrano na treningu.Nista nije slucajno!
@nick nema ofsajda ni iz auta ni kad golmana ispucama poslije gol auta
ovo nisam vidio do sada... znači što je iz out-a bacana lopta nema offside-a? da je nogom očigledno bi bio u offside-u..
ja trika i govana
"Iskoristio je to na krajnje ciganski nacin. Da je golman bio cigan (ko Ronaldinjo) reko bi mu NE DAM TI VODE, i onda ne bi osto iza ledja odbrane. " I da mu nije dao vode, ostao bi iza leđa odbrane jer je otišao do golmana. Sve u svemu, odbrana kriva.
Pa kakve veze ima to sto nema ofsajda? Nije niko reko ima...sve je regularno. Ali to ne mijenja cinjenicu da je Ronaldinjo iskoristio dobrotu covjeka koji mu je dao da se napije vode, i zbog toga ostao iza ledja odbrane. Iskoristio je to na krajnje ciganski nacin. Da je golman bio cigan (ko Ronaldinjo) reko bi mu NE DAM TI VODE, i onda ne bi osto iza ledja odbrane. Ovako posteni ljudi kontaju, osto je da pije vode, pa nece valjda majmun bit toliki da to iskoristi...kad GLE cuda...ipak jeste majmun. Nema to dakle nikakve veze sa ofsajdom, jasno je svima da po pravilima nije ofsajd, i ne zali se niko na to...
ciganska posla