Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti molim te nemoj vise otvarat svoja usta ako nemas sta pametnije rec....
nikad neces vise imati osjecaaj kao da si tri metra iznad neba:))
svim musl.imanima ove nase lijepe bosne zelim sretan ramazan i da ga sto lakse isposte
@Adolf Hitler ponjamke ti se u stau hitlerovacko fasisticki juventusosmrdac.
mozete vi sad svi pljuvati po njemu al samo se sjetite njegovih najboljih dana, jest da je to proslost al to je radio i za mene je on najbolji fudbaler ikada, radio je nemoguce stvari i pravio spektakl na terenu zato svaka cast i sve najbolje iako su te svi oni koji su dizali u nebo zaboravili i zaboravili su sta si im donio ps: ja sam navijac juventusa tak da ne hvalim radi koristi
Ako već ne pratite brazilsku ligu nimalo ukucajte malo na YT pa ćete vidjeti da Roni ima pravo nadati se povratku u repku. Ako ne najbolji onda sigurno jedan od dva najbolja igrača dosada u brazilskom šampionatu.
kao zvijezda... padalica... k\'o neki..
sanjaj dernek boy..
prvo ti popravi zube, i nemoj te, molim vas, vise objavljivati slike sa njim otvorenih usta
NEOSTVARENI SNOVI, HMM ZNAM KAKO TI JE MOJ DRUZE.
ma ti si prevazis\'o brazilsku repku stari moj
prvi