Nogomet
0

Ronaldinho: Sanjam povratak u dres Brazila

Totalsport
Ronaldinho (Foto: AP)
Ronaldinho (Foto: AP)
Nekad najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldinho, izrazio je veliku želju da ponovo bude uvršten u brazilski sastav nakon što je povratkom u Flamengo pronašao izgubljenu motivaciju za nadmetanjem.

Ronaldinho je posljednji put nastupio za Brazil u novembru prošle godine, u prijateljskoj utakmici protiv Argentine. Iako već ima 31 godinu, Brazilac vjeruje da još ima puno toga za ponuditi u nacionalnom dresu.

"Moj cilj je da dam sve od sebe u Flamengu i ako me nakon toga selektor bude trebao, bit ću spreman. To je trenutak koji sanjam, a fizički sam ponovo u vrhunskoj formi", rekao je Ronaldinho.

"Do Svjetskog prvenstva ostalo je još dosta vremena i puno toga se može promijeniti, ali vjerujem da mogu Brazilu donijeti pozitivan učinak",zaključio je dva puta najbolji igrač svijeta.

Ronaldinho se u siječnju vratio u rodni Brazil gdje se igrački preporodio, ali, još uvijek ostaje veliki upitnik nad njegovim noćnim izlascima kojih se navodno nije riješio. Međutim, njegov nedavni hat-trick Santosu daje optimizma da bi ponovo mogli gledati nogometnog genija na najvišoj mogućoj razini.