Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijurija, kao dokumenti se dobijaju od nekog čovjeka na poklon. Nisu znali da ih izdaju nadležne institucije.
Čuj poklonio pasoše i lične? Ko normalan na sam svoj majstor način pravi i poklanja službene dokumente? Ko ih prima od privatnih lica? I zašto?
Mojjjj ti Ronaldinho...sta bi s onog momka
Molim vas , kakva je to glupost, dobijanje pasosa na poklon. I kao noje znao ovo, ono. Kakve gluposti. Nisu mi jasne ove vijesti.
Kako uopšte dobiti pasoš na poklon? Valjda mora biti ustanova tipa CIPS-a gdje moraš otići lično, potpisati, dati otiske i sranja. Meni su gore sudije ovdje.
Mene nebi ni Bog iscupao...
Propo ko kauc. Snima reklame po srbiji za kladionice neke.
doci u bosnu dobi ces i doktorat na poklon
Ovo je klasični primjer kako zakoni ne važe za one "veće" od običnih smrtnika. Čuj, ispali naivni, kao, nisu znali da pasoš i lične karte druge države dobijeni na "poklon" nisu legalni dokumenti. Da je bilo koji drugi anonimus ovako nešto napravio, do sad bi tamo već gulio krompir.
Ne znam kako moze biti tako glup. Pa i moja nana zna da je Ronaldinho brazilac, odjednom fol paragvajci.
@Trump2020 Ja bi ga pustio da je ubio covjeka, ronaldinho je ronaldinho
Kad je on popravio zube