Odlični nastupi za Flamengo
0
Ronaldinho ponovo u brazilskoj reprezentaciji
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Zuba kralju pokazi im ko je tata.
Bilo je vrijeme da ga vratite, da dok jos mozemo osjetimo cari pravih istinskih nogometasa!!
@ Adolf Hitler kazes da si Juventusov fan, a dobro znas da je Ronaldinho igrao za AC Milan
kazu da dolazi igrati za bih 2013 ali hidzaretske hehehehe
propo si ti, Zizu mu profesor bio
http://www.youtube.com/watch?v=4jLfC0fkvuI&feature=mfu_in_order&list=UL%C2%AD%1C%C2%AD
Ronaldinho najbolji igrac svih vremena definitivno, mrzili ili volili ga morate to priznati ! Messi i Ronaldo jesu sjajni igraci, ali tehnika, igra, prodor i najvaznije efikasnost koju je Ronaldinho davao i doprinosio najprije barsi, nijedan igrac vise nece ponoviti za bilo koji klub. Izgleda da se vraca na staru slavu i sve najbolje u tome zelim nek bar jos koji put pokaze svoje carolije i potvrdu da je NAJBOLJI fudbaler koji se ikad pojavio na fudbalskim terenima. Usput forza la JUVE posto sam Juventusov fan :)))
Jbt kakve Brazil ima igrače.Treneri nekih drugih reprezentacija bi za Kaku,Maicona,Ramiresa dali cijelo bogatstvo da ih imaju u repki,a u ovi u Brazilu ne mogu mjesta izborit :)
nisi ti kacunak nesto dobro danas, da nije pritisak
veceras na ZDF utakmica Hanover - Sevilja
BOG SE VRATIO!!!
najbolji svih vremena
http://www.klikomat.info/pwn.php?ID=607