Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROTIV ATALANTE A NE BOLOGNE MAMLAZI...ne znate ni sta pisete
jest seronja, al boli ga džon, zaradio je za života, sad uživa, al ne igra više ni približno ko prije, to je istina. Samo stvarno seru i ovi novinari, pa čojek normalno opušteno pjeva i svira na ovom snimku...
Niko nije vjecno bio najbolji pa nece ni Ronaldinho. Covjek je osvojio sve i sada uziva u zivotu.Boli njega sta pisu po novinama.Otici ce u Brazil, uzivat u fudbalu i zavrsit karijeru.Aostat ce upamcen kao najbolji.
http://www.index.hr/sport/clanak/video-ronaldinho-ostavi-se-nogometa/454326.aspx Nije lako , treba znat umotat plagijat.
ko je pisao ovaj tekst? na videu, covjek izgleda sasvim normalno, opusteno svira. a sto novinari moraju nesto pisati i lagati to nije njegov problem.
ĐAVO GA OBUZEO..
haha ma boli ga briga zaradio i sad uziva, pobudalio covjek od para
Legendo samo ti uživaj. Kad se isfuraš vrati se i pokaži ko je king.