Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima boljih tehnicara, ima boljih sutera, ima boljih driblera ali DINHO se vise ne radja
Ma realno ne rađa se više ni jedan Ronaldo, C. Ronaldo, Messi, Zidane. Sve su to igrači koji se samo jednom rađaju i koje je teško i čak glupo porediti. Najbolji od najboljih, svak u svoje vrijeme, na svojoj poziciji :).
Pored Dinha samo bih, po posebnosti, naveo još i Bergkampa. To je fudbalski najinteligentiji igrač kojeg sam ikad gledao, a igrao sa takvom elegancijom i smirenošću na terenu. Samo mu je Zidane po tome blizu, ali opet nije na njegovom nivou kad je mozak u pitanju.
Ronaldinjo jedini igrač koji je imao klauzulu u ugovoru da ne smije igrati sa rajom lopte na plazi...jer su mu iz barce zabranili da non stop igra loptu...jedini koji je istinski uzivao u fudbalu kao dijete, nije osmjeh skidao sa lica...
Ronaldinho je carobnjak za sve sto se tice driblanja. Steta sto nije duze trajao.
realno za obojicu je zajko zeba pele
2 najboljih ikad !
rijeci velikog majstora to je odlika najvecih odrastao sam uz tebe kao i uz meni neprikoslovenog majstora fudbala Luis Nazario da Lime Ronaldo nikad vise takvi velikani se nece pojaviti nazalost a ni ona stara dobra vremena !!!
Da je Dinho u svoje vrijeme trenirao kao Cristiano samo bi mu nebo bilo granica, a Messi i CR bi bili u njegovoj sjeni. Vanserijski igrač koji se rađa jednom u 100 godina, kao i Bergkamp... to mati jednom rađa.
Zadnji koji se igrao fudbala
Učitelj i učenik.. Učenik je nadmašio učitelja, kao što to i sam Dinho kaže. Sjajna dva igrača, šteta zbog Rone jer je mogao još pružati bolje partije i duže trajati, da nema tog brazilskog mentaliteta, koji je sličan našem.
Ti si tata fudbala, i dan danas na you tube gledam tvoje čarolije! Kapa do poda!