Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki je igrac bio, kao trener se dokazao i mislim da bi Barcelona imala velike koristi ako Koemana izaberu za trenera.
Keep calm and let Luis carry on.
Sto bi rekli navijaci Reala i ostalih timova u Spaniji i ligi prvaka. Dobar posao radi ovaj s Evertonom, sad ga je bas krenulo zadnjih par kola, stavlja mlade igrace, novi sistemi, dobar trener. Steta bi bilo za Everton, al dobro za Barcu vjerovatno.
@lipljen13 Ne znam zašto se iko žali na L.E. Čovjek je osvojio sve sa FCB otkako je trener (osim poraza od Atletika lani u LP). 8 naslova.