Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasan igrac al prokleti brazilac....cim dodju do love i slave bljesnu par sezona i onda se odaju alkoholu i nedisciplinovanom zivotu...velika steta za fudbal
adriano leite ribeiro king,neprevazidjena lijevica
NIJE OVAJ NIKAD NI BIO CEMU IZVIKANI DE BILDE
aa rivaldo je bio već istrošen kad je došo u milan, isto ko rona posle povreda .. Imaš mal mozgitj ćirko!
jesil skonto panju sta si reko? Znas li koliko se igraca proslavilo kroz seriju A prije calco-polia, pa i poslije.. Zidan, Roberto Baggio, Batistuta, Ivan Zamorano, Vierri, Nedved, Ravaneli, Maldini, Nesta, Del Piero, Dino Baggio, jarane glup si, to što adriano voli da gu.z.i i hoda po diskotekama nije mu serija A kriva ;)
tu je i kao neki pivski stomacic od silnog cuganja
Ti ces biti i ostati igracina legendo ! Serie A mashina za unistavanje velikih igraca samo se sjetimo Rivalda
sto ce ga kupovati kada ce biti slobodan igrac. morat ce on da moli nekoga da ga primi
Sad ko kupi ovog igrača mora biti velika budala.Jednostavno je momku dosadio profesionalni fudbal.
L`Imperatore :(
šta će alkos igrat fudbala!