Nogomet
0

Roma raskinula ugovor s Adrianom

Totalsport
Nogometni klub Roma i njezin 29-godišnji brazilski napadač Adriano Leite Ribeiro zajednički su dogovorili raskid ugovora, koji je vrijedio do 30. juna 2013. godine, saopćio je rimski klub.

Incidentni nogometaš ponovno je nedavno navukao na sebe bijes čelnika kluba nakon što je kasnio s povratkom iz Brazila, uz obrazloženje da liječi povredu ramena, iako su lokalni mediji izvještavali da uživa u čarima noćnog života po klubovima. Kada se napokon vratio u Italiju, nije otišao na dogovoreni ljekarski pregled. Zbog toga je naročito bijesan bio direktor kluba Gian Paolo Montali, koji je tada rekao:

"Nemoguće je više braniti Adriana."

Kasnije se Adriano izvinjavao, a njegov agent Gilmar Rinaldi se nadao da će njegov štićenik s klubom pronaći zajednički jezik, smatrajući da je Adrianova budućnost u Romi. No, u klubu očito nisu isto gledali na taj slučaj.

Adriano, koji je u Romu stigao prošlog ljeta iz Flamenga kao slobodni igrač, još nije komentirao raskid ugovora s Romom, koji je obznanjen u danu u kojem Rimljani gostuju kod ukrajinskog Šahtara u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.