Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva prijateljska uvalili im ljudi 16 komada, ovo jes sve osim prijateljske tekme hahah
Ovi iz Pinzolo - a zajeb, jedan došao umazan od ulja iz motora, drugi sad iz kuhinje iz restorana, treći vinograd sređivao .. jako težak protivnik.
Bravo dijamantu.Pinzolo ili Juve meni svejedno.Samo zabijaj.Sve najbolje u novoj sezoni.BHF.
mene bilo sramota čitat...
pa za njega i jeste druga liga da moze pokazati svoje vjestine :)
ne dipr
haj super
opa, sto nas je poslo
Džekina dekonstrukcija granitne defanzivne linije Pinzola.. dobro je pa ga nije bilo na Evropskom, nastradale bi mreže Portugala, Francuske, Njemačke i Walesa. Griezmann bi se postidio sa 6 golova.
Dushmanska utakmica
bice njima 16:0 kad ih Pjanic bude busio iz Juventusa...
E još da smo mi tu neku vukojebinu Pinzolo izvukli u sljedečim kvalifikacijama za SP, kamo puste sreče.
ovo kao kada su Titu dovodili medvjede da ih lovi. koliko je dzeko dao golova u sezoni?
Ovo brate mili ko kad ja na pes-u nastimam easy i onda golmanom dajem golove 😂
ne razumijem utakmice protiv petoligasa jos tako dobrog tima..valjda trazis jake protivnike da vidis kako se taj tim tvoj snalazi gdje duva gdje trebas pojacati i slicno..a oni igraju sa debila da ih nabijaju pa onda kazu dobili smo sve na pripremama jaki smo, spremni za novu sezonu..
@tuzlak488 o tome se radi...sad se oni trebaju osjecati mocno jer su dali 16 komada amaterima..
Bilo napeto k'o na tuti
Kolilo ste vi zaboravan narod!Zaboravljate Belgiju,Francusku,Svicarsku,zaboravljate da je njabolji strani strijelac Njemacke Lige,zaboravlkate gol za 2:2 protiv QPR.I sto je najvažnije zavoravljate da je Dzeko svjetski igrac,a vi obicni imbecili koji volite tračati i vrijeđati više nego hljeba se najesti.Toliko!
Niko nije zaboravio nista. Al ne zivi se od proslosti. Jedino kod nas bosancherosa. Svabe prvaci svijeta, pa ih zaklase novine sto su ispali u semi final.
Nije ni to Edine samo.Popljuvali su ovi isti i Hasana i Baljica i Hasagica da ne nabrajam.Balije covjece.Ovo neces cuti nidje nego kod nas.Kriva im Amra.Pa da je najveca kurva ja je postujem kao i njega.Njemu dobra,dobra i meni.Dzeko je nas taman da je od govana.Za mene najbolji uz Hasana i Barbareza,Baljica,Hasagica,Bolica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja im sevapa. E nek su Džeki pustili 4 puta, sigurno se molio čitav ramazan !