Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džekin transfer - epizoda 54.
Trazi ga inter trazi ga monaco trazi ovaj onaj .. sutra na klixu zeljo poslao 17 mil ponudu za dzeku ...
Ko je gledao 1. poluvr. jucerasnje utakmice protiv Reala, taj vidi da je cijena od 15-20 mil. cista bagatela za ovakvog igraca: Dzeko prima dubinsku loptu na sredini, okruzen 5-oricom, smiri je i sacuva u posjedu, proseta se izmedju mora nogu, pa izbaci malog Turcina, otvoren mu put ka golu, ovaj gadja precku. U ozbiljnijoj ekipi, time je Dzeko vec rijesio utakmicu. Spiker na engleskom svaki put povisi ton kad Dzeko prima loptu: 'DzeEKOOOO!'... Dizimo mu spomenik, na trgu njegovog imena!
@BH_Faraon Nisu uopce sporne njegove sposobnosti,nego godine.On moze mozda jos jednu dvije godine odigrati na visokom nivou a onda ili ce prestati se baviti nogometom ili ce naci neki manji klub.Tako je to i sa cijenama,da ima sada 25 godina vrijedio bi 80 miliona minimalno :)
Cjenim kod Dzekija sto nece da ide u Kinu za puno vise para!!
Heh, Inter bi zarad ranijih gresaka danim daju manju cijenu...hehe
Ubjediljivo najbolji igrac Rome u zadnje 4 godine...izvanserijsku klasu dokazuje iz utakmice u utakmicu kao u zadnje dvije za Romu. Ronaldo 34 nije star za Juventus, a Dzeko 33 je upitan za Inter. Ma treba ih Dzeko otkaciti i Romu a i Inter i pravac PSG, Real ili koji slican tim...gdje mu je i mjesto.
ako ga kupi Željo jel dobiva onaj postotak za transfer ko matični klub
Roma ga kao neda a Inter ga kao hoće. Ostaje on u Romi, kao prvo jer Roma nije pronašla adekvatnu zamjenu za one pare koje bi dobili za njega, a Inter nije spreman dati više od 15 miliona. Druga stvar, pokazao se dobro u zadnhe vrijeme na pripremama tako da ga ni publika nebi htjela otpustiti.
Vala da iko prati primaveru ili ovo malca esposita, rodjeni napolitanac, vec je u inter 4 godine. Mali kida i jede loptu! Ne bi ni ja prihvatio
Ovi sto prde da su dosadni clanci o Džeki i njegovom transferu....koji k... citate a jos veci k....komentarisete?
Pa logično da je odbio. Nisu blesavi da daju fudbalera u razvoju za ovu starudiju koja ne vrijedi vreću kuruza.
Godina je 2072. Klix još piše o prelasku Edina Džepa u inter
Džeke*😂
Dzeksone, mogu samo da ti ga poglabaju! Zivio care
E jesu pzmetni ... htjeli bi da trampe mrcinu za ždrebca.