Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto je trener kriv ako imas debilnu upravu zbog koje godinama klub tapka u mjestu?? Krivi su Totti i Monchi sto su rasprodali sve sto valja, sto su pristali da da budu pokusni kunici gladnog Palotte.
usora prekuco igricu svaka cast na odgovoru kralju
ista je u želji situacija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ništa ovaj otkaz neće promjenit u igri vučice, on je žrtveno janje, na žalost
Trebao je davno otic. Ova igra je patnja vec godinu dana. Nema veze sinocni poraz. Sve sebicnjaci po krilima a kolektiv nula.
Nije on kriv koliko uprava sa transfer politikom.
EU- SEBIJA????
Odlaskom Najgolana i golmana Alisona Roma je potpuno druga ekima-izgubili su stil igre.
Šo meni Roma ima ovu sezonu bolje igrale nego prošlu. Svi pričate o nekim rasprodajama igrača,a niko da skonta koji su to igrači došli, a koji otišli. Jedino možda što je slabije u odnosu na prošlu sezonu je uigranost baš tih igrača što su došli i nedostatak sreće
Onaj koji treba dobiti otkaz je menadzer a i vlasnik nema pojma sta radi. Rasprodali tim u zadnje 3 godine, dovukli nule i zele ostvariti neki cilj, smijesno
da je Dzeko pogodio jednu od one dvije prilike, sad bi ga slavili, i Franceska i Dzeka. jedan momenat moze nekad odluciti neciju karijeru.
Ne kaže se i Džeka nego u Džeku. Ovo je bosanski jezik
I Džeku! Ispravka.....
Iskreno nije bio penal za Porto, jer igrac ne bi ni stigao loptu.
Nije on sve kriv prodali su naj bolje igrace bijezi Dzeko dok moze.
aman jarabi eto sad belaju...u rimu neredi