Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POŠTENO, POŠTENO I SAMO POŠTENO. Nikako drugačije. Čisto kao suza. Kao suza.
cestitam komsija
Ado i ja se pridruzujem čestitkama , kad već ne moze Milan onda nek dere Roma .
Grande Roma
Grande grande, Roma igra sjajno, razmisljam da pocnem navijati za njih hehe ali ako PSG-u lose krene onda pocinjem navijati za Romu ili za Arsenal
hmm neznam al nekako mi pjanic sinoc opet bio kao bez interese.. on da bude kao totti mora duplo vise pokazati, sinoc nije bio nista ekstra.. trener ga opet izvadio..
u Italiji definitivno moras da igras na rezultat ,vise odbrane i opreznosti manje ljepote i golova da bi nesto osvojio! Roma je nakada igrala otvoreno,lijepo za oko, ali nigdje rezultata i onda se ugledali na staru damu i evo ih...obaraju rekorde!Svaka cast ALI ...nisu vise ONA ROMA barem za mene nisu!Prije par godina Chelsea je taj sistem koristio,a i sada ce jer SPECIAL ONE ne umije drugacije,s tim sto su liverpool i arsenal u odnosu na protekle sezone napredovali i igraju lijepo a imaju i rezultate!
10/10 za svaki respekt ! Igracima Rome kao i našem Pjaniuću da aBd nastave ovaj niz..hstorijski uspjeh za Romu i Italijanski fudbal !
mali princ je buduci vodja rome, ne treba nigdje da ide, neka uzmu scudeto otici ce u LP, neka dovedu koje pojacanje, mislim da mogu daleko.
Dobro bi mali Ljaljic sjeo zmajevima, a bogami oni njemu jos vise. Jebiga Sandzaku, prsite se bosanstvom, bosnjastvom i ljubavi za Bosnom, a kad dodje trenutak odluke, onda idete igrati za pasaluk koji vas je okupirao i koji vas potlacuje na sve nacine?
Pjana, svaka čast za tebe i ekipu!
ja sve kontam pise "Rona" kao Ronaldo pa reko sto mu to tepaju nije valjda da ih je pogurao kad ovo vamo Roma..
ja nisam nigdje procitao "Rona",ljudi pisu ovdje stampanim slovima reko da znas.....
svaka tebi cast, evo ti i banana
Ma samo naprijed ......
sad idu torinu pa dolazi sasuolo i kaljari dvije kući zaredom ako pobijede torino ruse rekord milana od 10 pobjeda uzastopnih u toku prvenstva 93 god
Sad mi pravi kladionicari cekamo prvi kiks Rome, ne mogu uvijek pobjedjivati a kvote visoke :D
službena himna as roma ,http://youtu.be/mXVFbVtkopg,grande roma
službene himna
pjana je kralj sa svojom tehnikom samo steta sto mu vec od pedesete minute fali zraka za trcanje
Najbolja odbrana,najbolji vezni red,napad manje više,utrpa se go uvijek kad ovo dvoje štima... P.S.:Gdje se Princ pojavi,tu i konji na noge padaju...
Najbolji klub u Italiji.
soson lagano druze,ne brinemo se mi za rubentus... nasa briga su sudije koji vama pomazu oduvjek!
Pali su Lazio, Inter i Napoli. Past će i Juve. I to kako će samo pasti...