Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Pjanic. Igr'o, bio na klupi, povrijedjen, bolestan ?
Samo ti asistiraj Edine...dok drugi golove daju...
O fudbalskoj velicini zvanoj Francesco Totti nema se sta novo dodati,a da nije vec receno . Ali, ne mogu a da ne konstatujem da je Edin Dzeko jos jednom bio jedan od kljucnih igraca utakmici, ovog puta u vrlo vaznoj pobjedi tima Rome. Dzeko je jos jednom dokazao da ga neopravdano blate : ne samo da je odlucio pobjednika time sto je kod treceg gola vecinu posla obavio sam. I kod slobodnjaka Totti-a Dzeko je napravio prostor u zivom zidu, tako da je Totti prakticno imao samo golmana ispred sebe.
potpisujem svaku tvoju riječ
ne moze bez edina
Totti legendo...Dobro je Pjanic ne davno izjavio "nemojte me poredit sa njim" stvarno o onim godinama i dalje igra na visokom nivou.