Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće više potpisati da dahnemo dušom....
jest vala, evo sam godisnji odmor odgodio zbog toga.
Doumbia, pomjeri se da Zmaj sleti!
Jedan Doumbia je morao biti ubiven...
Doumbia pomjeri se da Zmaj sleti.
forca Dzeko
da Edin ne potpise za CSKA...:)
Ja mislio da će Doumbia i Džeko biti zajedno u napadu,ali haj sad ima Džeko prostora u napadu :)
Cuo Edin Dz. da ga djevojka vara unaokolo, pa je pitao je li to istina. Kaze njemu Amrica:" Jel znas ono kad te nije trener htio ubacit u igru, pa ti plakao?" E:"Znam". A:"Pa kad sam "popricala" s njim, jeli te onda ubacio"? E:"Jest". A:"Sjecas se kad ti onda igraci nisu htjeli dodat loptu"? E:"Sjecam". A:"KAdsam se ja druzila s njima jesul ti poceli dodavat"? E:"Jesu". A:"A sjecas se kad su ti onda navijaci zvizdali i psovali te"? E:"Sjecam". A:"A zvizdel ti sad?Psujul?Kako su te docekali u Rimu?"
E moj jado. Koja si ti drkotina, pa usljo jedan prvo to sto si sklepo vic nece ni najmanje dijete nasmijati, drugo bolan nebio idi izbi sebi zub da ima sta da te boli da dobijes neku obavezu posto ne znas sta ces sa zivotom. Jeste svima je ona dala P..čke ali majkumu nesto tebi nedade. Haj ti probaj dobiti usljo usljivi.
Najvise volim ove macho nepismene idiote. Kao prvo nisam muskarac. Kao drugo smisao za humor je dokaz intrligencije pa od tebe i ne ocekujem da shvatis salu. Sto se tice zenskog spolovila, ti vec imam i ne trebam dobiti, a za musko spolovilo nemam problema dobiti kad zelim. Hajde sada pocni sa uvredama i psovkama i dokazi da si bliski rodjak krapincima.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sretno!
Haris Silajdzic izjavio: Ja sam za promjenu Dejtonskog sporazuma. I da Edin Dzeko potpise za Romu. Zlatko Lagumdzija zaprijetio da ce se vratit na celo SDP-a ako Dzeko ne poptise ugovor danas. Radoncic obecao da ce se povuc iz politike ako kloc s Grbavce zabije go u prvoj utakmici, a ugovor mu bude potpisan. Navijaci kloca sa Grbavice najavili kolektivu onaniju na trgu ispred BBI u trenutku potpisivanja ugovora. Vodja akcije V.I. izjavio da ce tokom onanije svi misliti na Amricu. Uprava BBI daje doprinos time sto ce sike izvjesne A.S. emitovati na video zidu.
Koja si ti prikaza. Pa vidis da se niko ne divi tvojim glupostima a ti uporna u nastojanju da prospes jos koji miligram mozga. Idi bolje nadji neko musko da on tebi zabije go. Pusti se ti Dzeke i hoce li on zabiti.
Hocel hemijskom potpisat ili ce umocit prst
Pa zar vise nije potpisao, izgorio i potpis i sve....razvukli ko hodza teraviju