Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik Cagliarija: Gadi mi se način na koji je Juventus \"pobijedio\" nogometni magazin
Pardon, oba nepostojeća penala.
Po kojoj ba logici je Roma bolja od Juventusa u zadnjih 45 dana? Od utakmice sa Nordsjelandom 7. novembra, Juventus ima samo 1 poraz u svim takmičenjima. Primio je samo 3 gola (od toga 2 iz penala, jedan nepostojeći protiv Milana). Omjer je dakle u Seriji A: 5 pobjeda, 1 poraz, 1 neriješen. (gol razlika 16-3). U ligi prvaka 3 pobjede, bez primljenog gola (8-0). U kupu jedna pobjeda (1-0).
kako je bolja kad juventus nije ni jedne izgubio u to isto vrijeme, mislim sta reći hah
Roma bolja i od Juventusa otkako je Pjanic redovan puno pogodniji naslov :) @Sinan kako si tako nepametan pise fino posljednjih 45 dana
tako je i Željo bio bolji od Reala proljetos...koliko se sjećam Roma je fino bila zgažena od strane stare dame...a titule se tu i dobivaju..protiv malih ekipa...P.S...jbo vas pjanić
koga zalibo racku za žabarčine sto stimaju i termine rekreacije, ponjamke vam se u stau. koga zalibo racku za žabarčine sto stimaju i termine rekreacije, ponjamke vam se u stau. koga zalibo racku za žabarčine sto stimaju i termine rekreacije, ponjamke vam se u stau. koga zalibo racku za žabarčine sto stimaju i termine rekreacije, ponjamke vam se u stau. koga zalibo racku za žabarčine sto stimaju i termine rekreacije, ponjamke vam se u stau. koga zalibo racku za žabarčine sto stimaju i termine rekreacije, ponjamke vam se u stau. koga zalibo racku za žabarčine sto stimaju i termine rekreacije, ponjamke vam se u stau. koga zalibo racku za žabarčine sto stimaju i termine rekreacije, ponjamke vam se u stau.
haha Hajd nek vam bude :D Al ipak Juventus je bolji od Rome za 12 bodova :D